2012. március 30., péntek

Freemail bejelentkezés segédlet


Jelenleg a freemail.hu a legnépszerűbb, magyar fejlesztésű levelezőrendszer, ahol több mint 3 millió regisztrált felhasználó bonyolítja nap mint nap elektronikus levelezését.
Épp emiatt, hogy ilyen sokan használják, egyesekkel előfordulhat hogy nem tudnak a freemail.hu oldalon bejelentkezni.

Mi a teendő ha nem tudunk freemailes emailcímünkre bejelentkezni?

Első körben ellenőrizzük, hogy az internet megfelelően működik a számítógépünkön. Ennek ellenőrzéséhez, hívjuk fel, néhány általunk kedvelt weboldalt, hogy bebizonyosodjon, hogy azok mindegyike rendeltetésszerűen betöltődik.
Ha ezen sikeresen lezajlott, de a freemail.hu oldala továbbra se jön be számunkra, akkor valószínű, hogy a levelezőrendszernél történt valamilyen leállás, ilyenkor maximum 10-20 perc várakozás után próbáljuk újra betölteni az oldalt.

Ha bejön a freemail.hu, ahol beírjuk az azonosítónkat és jelszavunkat, de a rendszer azt írja, hogy sikertelen bejelentkezés: "Hibás jelszó vagy felhasználónév! Próbálja a jelszó-emlékeztetőt."

Ellenőrizzük, hogy valóban, helyes belépési adatokat adtunk meg, majd próbáljuk újra.

Ha továbbra is sikertelen a bejelentkezés, akkor, mint ahogy a rendszer is figyelmeztet erre, használjuk a jelszó emlékeztető funkciót, ahol az azonosítónk beadása után a rendszer feladja azt a kérdést, amit mi korábban a jelszóemlékeztető résznél megadtunk.

De mi van akkor ha nincs freemail jelszó emlékeztetőm???

Nos, ilyenkor további kiút lehet, ha adtunk meg alternatív email címet! Ilyenkor a rendszer, a korábban megadott alternatív emailcímünkre küld egy kódot, amivel új jelszót állíthatunk be a freemail fiókunkba. (Reménykedjünk, hogy az alternatív email címünkre sikeresen be tudunk jelentkezni :))

De mi van akkor, ha nem adtam meg alternatív emailcímet?

Nos, a rendszer közlése szerint sajnos nincs más megoldás arra, hogy bejelentkezzünk a freemail fiókunkba.

Reméljünk útmutató írásunkkal segíteni tudunk azoknak, akik elakadta a freemail bejelentkezésük során. További bejelentkezési tippeket várunk a kommentek közé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése